Milieu Beauty


Milieu Beauty™ pochádza zo Slovenska a má jasný cieľ – vytvoriť najlepší kolagénový nápoj vo svojej kategórii, ktorý by pomáhal v dosiahnutí mladistvej pokožky, pevnejších nechtov a krásnych vlasov. Odporúčame ho ako skvelý doplnok k Vašej každodennej starostlivosti o pleť a vlasy, či už vo forme pleťových krémov, masiek, šampónov alebo pravidelných kozmetických ošetrení.
Prečo vlastne potrebujeme kolagénové nápoje?
Postupné odbúravanie kolagénových vlákien a zastavenie syntézy kolagénu i kyseliny hyalurónovej má za následok nástup starnutia nielen v estetickom meradle, ale i v podobe zhoršenej kvality kĺbov. Pre obnovenie funkcie nestačí len natierať pleť správnym pleťovým krémom – k obnove musí dôjsť zvnútra. Náš organizmus sa opäť dokáže nastaviť na vlnu vlastného syntetizovania kolagénu a dopracovať sa k obnove poškodených tkanív i mladistvému vzhľadu pokožky.
V prípade, že začnete užívať kolagénové nápoje, zvýši sa koncentrácia kolagénu vo vašom organizme. Tento jav je zároveň podnetom pre vaše vlastné tkanivá, aby obnovili svoju vlastnú syntézu kolagénu.
A tak zvýšenie koncentrácie prostredníctvom kolagénového nápoja nie je len jednorazovou záležitosťou, ale krokom, ktorý naštartuje celý proces tvorby. K spomaleniu syntézy kolagénu dochádza približne okolo 25 roku života a potom koncentrácia kolagénu i kyseliny hyalurónovej rýchlo klesá, čo sa prejaví znížením elasticity pokožky a tvorbou prvých vrások.
Milieu Beauty Collagen je zmesou kolagénu, kyseliny hyalurónovej ale i vitamínov a minerálnych látok, ktoré spoľahlivo pracujú s organizmom a posúvajú ho k lepším výsledkom.
Ako si správne vybrať kolagénový nápoj?
Výber vhodného kolagénu naozaj nie je jednoduché. V súčasnosti je na trhu množstvo kolagénových nápojov. Ale ako si vybrať ten najlepší? V prvom rade je potrebné zamerať sa na zloženie.
Dôležité je hlavne správne množstvo kolagénu v dennej dávke – optimálne 10 000 mg alebo viac. Zloženie kolagénu by malo byť čisté – najlepšou voľbou je značkový, hydrolyzovaný kolagén vo forme tzv. bioaktívnych kolagénových peptidov, ktoré majú vynikajúcu vstrebateľnosť. Správny kolagénový produkt by mal vo svojom zložení obsahovať kolagén I. a III. typu, pretože tie sú v organizme, ale aj v pokožke najviac zastúpené. Užívanie kolagénu je najefektívnejšie a ešte účinnejšie v kombinácii aj s inými zložkami.
Najmä v spojení s kyselinou hyalurónovou, esenciálnymi vitamínmi a podpornými minerálnymi látkami dochádza k ešte intenzívnejšiemu pôsobeniu kolagénu.
Odporúčame kolagén s jednoduchým spôsobom dávkovania, ktoré Vám zabezpečí, že budete mať presné dávky, a tiež formu, ktorá je veľmi pohodlná a praktická napr. aj pri cestovaní.
Voľte produkt, ktorý budete užívať s radosťou a rozhodne sa nevydávajte cenou lacných a nekvalitných produktov. Tie sa vo väčšine prípadov vyznačujú nízkym obsahom kolagénu a voľbou nekvalitných surovín a v niektorých prípadoch ani nie sú lacnejšie. Zamerajte sa na kvalitu, zloženie a pôvod kolagénu. Vaša pleť, vlasy a kĺby sa vám za to odvďačia.